Добавка для суглобів "Devils Relief" 1л

D77.1

New product

Добавка для скованих і пристарілих суглобів коня Devils Relief від NAF 5 Stars

Больше деталей

1 635,90 ₴

2 Items
Warning: Last items in stock!

- +

Brand: NAF

 
More info

Для вікових коней, коли потрібна підтримка суглобів.
Devils Relief, NAF 5 Stars - це потужна комбінація рослинних настоянок, зібраних в хімічну формулу разом з Диявольський кіготь (африканський дикий польовий жовтець).
Devils Relief, NAF 5 Stars допомагає знизити скутість, пов'язану з обмеженням рухливості суглоба.

Віковий кінь може особливо виграти від допомоги диявола не тільки тому, що воно безпосередньо націлен на вирішення проблем скутості суглобів, а й тому, що дія цього засобу може допомогти стимулювати травну систему, а погане травлення і абсорбцію часто пов'язані зі старістю. Devils Relief, NAF 5 Stars підходить для всіх коней і поні, за винятком вагітних кобил.

Рекомендації по годівлі: Підживлення Devils Relief можна давати на постійній основі, але вона не підходить для вагітних кобил.
Підтримуючі дози можна регулювати відповідно до потреб конкретної тварини.

50-денна норма стандартної підтримки

Об'м: 1 літр

Увага! Згідно з правилами FEI, з 01.01.2016 р Диявольський кіготь, що входить до складу даного продукту, вважається забороненою речовиною для вживання під час змагань.

Лікувальні властивості:
Диявольський кіготь (Гарпагофітум, чортів кіготь) є багаторічним, трав'янистим рослиною, природне середовище проживання якого складається з теплого і сухого клімату і піщаного ґрунту. Свою назву отримав через форми насіння. Воно зустрічається в степах і пустелях Південної і Південно-Західної Африки. Вторинні корені є гачки, з яких витягуються активні інгредієнти. Ця рослина є натуральним засобом, дуже корисним при запаленнях і болях в суглобах. Протизапальну дію гарпагофітуму обумовлено наявністю в використовуваних частинах рослини, тобто в висушених коріннях, ірідоідние глікозидів. Ірідоіди, це природні болезаспокійливі, протизапальні та протипухлинні. Вони не руйнуються при термічній обробці і тривалому зберіганні. Мають гіркий смак.

Властивості диявольського кігтя:
- Зменшує набряклість і покращує рухливість суглобів; кіготь
- Має протизапальну і знеболюючу дію: ірідоіди перешкоджають виробництву речовин, які модулюють інтенсивність запалення і сприйняття болю;
- Захищає суглобові хрящі: він пригнічує активацію деяких ферментів, які руйнують суглобові хрящі. Як при запальних, так і при дегенеративних захворюваннях, таких як артрит і артроз;
- Сприяє витіснення сечової кислоти: як при подагрі, так і при болях в суглобах, сечова кислота, яка присутня в суглобах у вигляді кристалів, несе відповідальність за біль і запалення.

З цих причин диявольський кіготь є дуже ефективним натуральним засобом при патологіях, які вражають суглоби, викликані дегенеративними захворюваннями, а також травмами.
Профілактика захворювань суглобів, усунення больового синдрому. Має виражену знеболюючу та протизапальну дію, пригнічує патогенні властивості цитокінів - специфічних молекул, відповідальних за появу запальних процесів при артритах, артрозах і запально-дегенеративних захворюваннях опорно-рухового апарату. Благотворно впливає на роботу суглобів і сухожиль, полегшує біль в суглобах, спині і м'язах, стабілізує кровопостачання в навколосуглобових тканинах, зменшує набряклість, полегшує рухливість суглобів.

18 інших товарів в цій категорії:

QR код

Menu

Сравнить 0