Вуздечка "Precision Y Bridle"

BR10_P

New product

Вуздечка для коня анатомічна Precision Y Bridle від Antares

Больше деталей

16 728,00 ₴

2 Items
Warning: Last items in stock!

- +

Brand: Antares

 
More info

Вуздечка «Precision» була розроблена Antares Research and Development спільно з ветеринарами і остеопатії для поліпшення комфорту коня.

Завдяки спеціальній обрізці, яка повністю звільняє 1-й шийний хребець, вона дозволяє уникнути дискомфорту, який може бути викликаний тиском класичної вуздечки на потилицю.

Вуздечка «Precision» схвалена FEI по конкуру, триборства та виїздки.

Y-подібний капсуль (зареєстрований малюнок) розроблений для оптимізації управління відкриванням рота і зміщенням щелеп. Його ексклюзивна форма (поєднання малюнка 8 і каплевидного капсуля) допомагає як сильним, так і тендітним коням, які уникають контакту з удилами. Спеціальний крій і м'яка набивка запобігають тиску на ніздрі і защемлення в куточках рота.

Лінія вуздечкок Antarès виконана з натуральної французької шкіри, спеціально відібраної і
розробленої для Antares шкіряним заводом Arnal в Родезії, Франція. Ширина і щільність шкіри строго контролюються, а процес рослинного дублення на основі каштанів спеціально розроблений для вуздечки, щоб забезпечити її довговічність і уникнути розтягування. За винятком пігментації, текстура шкіри не змінюється під час дублення і обробки, що гарантує її виняткову м'якість і стійкість.

Кольори та оздоблення:
Солод - кремова рядок / Чорний - чорна рядок

Пряжки Antarès з нержавіючої сталі

Без поводів

30 інших товарів в цій категорії:

QR код

Недавно просмотренные

Menu

Сравнить 0