Вуздечка "Precision Comfort Bridle"

BR9_P

New product

Вуздечка анатомічна з комбінованим капсулем Precision Comfort Bridle від Antares

Больше деталей

16 309,80 ₴

3 Items
Warning: Last items in stock!

- +

Brand: Antares

 
More info

Вуздечка «Precision» розроблена компанією "Antares Research and Development" спільно з ветеринарами і остеопатами для поліпшення комфорту коня.

Завдяки спеціальному прорізу, який повністю звільнює 1-й шийний хребець, вона дозволяє уникнути дискомфорту, який може бути викликаний тиском на потилицю при використанні класичної вуздечки.

Вуздечка «Precision» схвалена FEI для конкуру, триборства та виїздки.

Капсуль «Комфорт» має широке м'яке набивання і захисну підкладку під застібками. Це запобігає натиранню. Вуздечка має знімний ремінець-вісімку.

Лінія вуздечок Antarès виконана з натуральної французької шкіри, спеціально відібраної і виробленої для Antares шкіряним заводом Arnal в Родезії, Франція. В процесі виробництва ширина і щільність шкіряної сировини строго контролюються. Застосовується рослинне дублення на основі каштанів, спеціально розроблене для шкіри вуздечок. Це забезпечує їх довговічність і дозволяє уникнути розтягування. За винятком пігментації, текстура шкіри не змінюється під час дублення і обробки. Це гарантує виняткову м'якість шкіри і її стійкість.

30 інших товарів в цій категорії:

QR код

Недавно просмотренные

Menu

Сравнить 0