Підпруга - фартух "Studguard"

AC566

New product

Підпруга - фартух з гелевою підкладкою та хутром Studguard від Acavallo

Больше деталей

8 659,20 ₴

2 Items
Warning: Last items in stock!

- +

Brand: Acavallo

 
More info

Підпруга Acavallo повністю виготовлена ​​з композитного матеріалу (ТП) та еко-шкіри, і оснащена новою Acavallo Gel Padding системою.

Особливий дизайн гелевої підкладки усуває ризик защемлення та знижує тиск на чутливі внутрішні органи вашого коня, а також сприяє посиленню кровообігу та притоку кисню.

Розташування окремих гелевих прокладок було розроблено для полегшення дихання та зменшення випаровування за рахунок складної схеми повітряного потоку. Ця система запобігає надмірному накопиченню тепла навіть в умовах високої продуктивності.

Новий запатентований запобіжний гачок Acavallo® був розроблений, щоб виключити необхідність у додаткових карабінах, наприклад, на мартингалі, або в елементах ременя та пряжки на черевній пластині попруги, які завжди мають на увазі високий ризик заплутування та падіння коня при стрибках.

Кріплення та зняття мартингалу ще ніколи не було таким простим. Ви можете легко вставляти та знімати ремінь мартингалу/нагрудника простим рухом, не послаблюючи сідло.

Маленька лапка, що закриває, яка майже невидима і розташована на кінці гачка, забезпечує максимальну безпеку, запобігаючи випадковому вивільненню ременя мартингaла.

М'якість, легкість та ніжність знімної підкладки з еко-шерсті забезпечує ідеальний захист чутливих ділянок шкіри.

30 інших товарів в цій категорії:

QR код

Недавно просмотренные

Menu

Сравнить 0