Підпруга - фартух "Studguard"

AC561

New product

Підпруга - фартух з гелевою підкладкою Studguard вiд Acavallo

Больше деталей

8 031,90 ₴

4 Items

- +

Brand: Acavallo

 
More info

Анатомічна підпруга з гелю і ПВХ - інновації, безпека і увага до деталей - ключові слова для опису цієї попруги. Анатомічна подпруга, повністю виготовлена ​​з композитного матеріалу (TPU) і екокожі і оснащена новою системою Acavallo Gel Padding System, розроблена з урахуванням комфорту ваших коней.

Спеціальна конструкція гелевою панелі виключає ризик защемлення і знижує тиск на чутливі внутрішні органи вашого коня, а також сприяє посиленню кровообігу і припливу кисню. Розташування окремих гелевих прокладок було розроблено для полегшення дихання і зменшення випаровування за рахунок складної схеми повітряного потоку, що запобігає надмірному накопиченню тепла навіть в умовах високої продуктивності.

Жодна деталь не була залишена на волю випадку на етапах розробки і тестування, зокрема, це відноситься до нового і запатентованому безпечного кріпильного гачка Acavallo®, призначеному для усунення необхідності в додаткових карабінів, наприклад на мартингали, або для елементів ременя і пряжки на черевній пластині попруги, які завжди передбачають високий ризик заплутування і падіння коня під час стрибка. На додаток до цієї турботі про безпеку, яку Acavallo мав на увазі при розробці цього спеціального гачка, тобто створення плавного з'єднання мартингал й попруги, що виключає будь-які непотрібні потенційні точки зачеплення підкови або копита, простота використання була ще однією основною метою, реалізованої конструкція цього міцного і довговічного гачка. Кріплення та зняття мартінгала ще ніколи не було таким простим. Ви можете легко прикріпити і зняти ремінь мартингал / нагрудника простим рухом, не послаблюючи сідло.

Анатомічна форма попруги дозволяє вашому коню вільно рухатися і працювати з максимальною віддачею.

Можна користуватися в чорному або коричневому кольорі

Гель: сірий

30 інших товарів в цій категорії:

QR код

Недавно просмотренные

Menu

Сравнить 0