Сітка від мух, Absorbine

430151

New product

Сітка для коня від мух з вухами зі знімним носом від Absorbine

Больше деталей

1 845,00 ₴

2 Items
Warning: Last items in stock!

- +

 
More info

Створена для комфорту коні і максимального захисту її від мух.

Новий стандарт для захисту і комфорту. Маска захищає не тільки від комах, але і від перегріву, відбиваючи сонячні промені. Морда коня залишається сухою завдяки використанню високотехнологічних тканин, спочатку розроблених для одягу людини. Унікальний матеріал діє як сонцезахисні окуляри для коня - досить міцний для використання на пасовищі і пропускає достатньо світла для верхової їзди. Забезпечує чудовий захист від ультрафіолетових променів і максимальну видимість. У місцях, що піддаються стирання маска має додатковий захист. Передбачен додатковий захист для очей сіткою, яка блокує 80% УФ-променів. Крім того, згорнуті внутрішні шви запобігають тертя і роздратування.

Гарантовано прослужить один літній сезон.

Маска розміру Horse тепер доступна зі знімним носом для забезпечення розширеного покриття та захисту голови коня від комах і сонця.

Основна частина маски виготовлена ​​з матеріалу пропускає вологу:
- wicking diamond
- трикотажна тканина.

Вуха виготовлені з спортивного трикотажу, відомого своїм м'яким відчуттям і довговічністю.
Сітка складається з пористих блоків відображають 80% шкідливих ультрафіолетових променів і зменшує сонячні відблиски. Дизайн спеціально розроблений, щоб було зручно підігнати під розмір коня. Легка і стійка до плям і бруду.

30 інших товарів в цій категорії:

QR код

Недавно просмотренные

Menu

Сравнить 0