Рукавички Roeckl Lorraine

302-003

New product

Рукавички для верхової їзди Roeckl Lorraine

Больше деталей

1 137,75 ₴

3 Items
Warning: Last items in stock!

- +

Brand: Roeckl

 
More info

Обережно, команда #NoGlitterNoCompetition!

LORRAINE захоплює жінок-вершниць, які мають схильність до чогось певного, своїм жіночним і модним дизайном. Стримано блискучий логотип і ремінець на тильній стороні долоні роблять рукавичку блискучою, прикрашаючи цю функціональну рукавичку для верхової їзди, адаптовану до анатомії жіночої руки. Шовковисто-м'який нейлон з високим вмістом еластану на тильній стороні руки гарантує першокласний комфорт при носінні, ідеальну посадку і рухливість пальців. Крім того, він добре пропускає повітря і швидко сохне. На долоні використаний м'який і тонкий ПУ-матеріал. Він забезпечує безпечне і надійне захоплення поводів без шкоди для необхідної чутливості при контакті з ротом коня.

Зручність: LORRAINE швидко і легко надівається завдяки своїй конструкції без застібки. Крім того, цей стильний аксесуар можна прати в пральній машині при температурі 30 ° за Цельсієм.

ROECKL рекомендує регулярно мити рукавички для верхової їзди, такі як LORRAINE, щоб вони зберегли свою функціональність і надовго залишили вершника щасливим.

30 інших товарів в цій категорії:

QR код

Недавно просмотренные

Menu

Сравнить 0