Ногавки передні "Carbon Gel Vento"

CGVF

New product

Ногавки для коня передні Carbon Gel Vento вiд Veredus

Больше деталей

7 908,90 ₴

2 Items
Warning: Last items in stock!

- +

Brand: Veredus

 
More info

CARBON GEL "VENTO" - це перші ногавки, які гарантують подвійну вентиляцію.

Тепло ніг коня виводиться через вставку з мікроперфорованого неопрена і потім розподіляється в сітчастої тканини. В результаті руху коня, через вхідні отвори для проходження повітря надходить свіже повітря і направляє накопичене в сітчастої тканини тепло вверх, до грат виходу.

Внаслідок цього вентиляція є як горизонтальної - зсередини назовні - так і вертикальной- від низу до верху. Це є інноваційною технологією, що не застосовулася ніде раніше.

Інноваційні ногавки для захисту сухожиль - досконала анатомічна форма гарантує максимальний комфорт і відмінне розташування на ногах коня

Спеціальна підтримка з карбону всередині захисного покриття + гелева підкладка забезпечують максимальний захист для сухожиль і зап'ястного суглоба

Форма верхнього і нижнього захисного покриття надає велику свободу руху колін і зап'ястного суглоба

Захист сухожилля забезпечується карбонової вставкою в поєднанні з амортизуючої плівкою з нітрексгеля.

Ногавки швидко розстібаються і мають анатомічну форму. Подвійна щільність покриття. Захисне покриття складається з двох різних частин різної щільності і міцності. Основне захисне покриття, виконане з 54-SHORE TPU - гнучкого і надзвичайно міцного поліуретанового композита, забезпечує відмінний захист від саден, тертя і множинних ударів, викликаних активністю спортивних коней. 54-SHORE TPU зберігає свої еласто-механічні властивості при температурі від -15 ° С до + 50 ° С без змін міцності і гнучкості.

У задній частині ногавок для захисту сухожиль, особливий захист забезпечується більш пружною захисної полімерної масою 66-SHORE TPU, що містить карбонову зону.

Обидві частини впаяні один в одного в процесі відливання.

Спеціально розроблений карбон «Х» (неймовірно міцний, захисний, легкий і амортизуючий) зсередини покритий 3-мм шаром гелю з винятковими захисними, абсорбуючими і заспокійливими властивостями. Карбон створює не піддающийся впливу бар'єр, що надає абсолютний захист для сухожиль. Амортизуючі властивості полімерного гелю знижують передачу ударів і поштовхів на 40%.

Вставка тонкої карбонової пластинки всерединi прилягає до путового суглобу (частини, яка піддається тривалим мікротравм і ударам).

М'які, регульовані еластичні ремені забезпечують ідеальне закриття на будь-яких розмірах гомілки, усуваючи всі проблеми, викликані занадто вузькою посадкою або надмірним тиском. Спеціальні еластомери, які використовуються в ременях, підтримують постійну напругу протягом часу і не змінюють своєї еластичності при намоканні. Легке одягання і зняття, регульоване еластичними ременями, робить ногавки особливо практичними.

Штирі ФЛЕКСТАНА, якi не деформуються, на язичку з нержавіючої сталі дозволяють дуже швидко знімати і одягати ногавки, навіть однією рукою. Отвори для закриття мають звуження, яке гарантуватиме безпечне фіксацію, уникаючи можливості випадкового відкріплення в ході роботи або змагання. На відміну від шкіряних ременів, отвори яких після декількох використань деформуються, що зменшує їх функціональність і надійність, ремені зі штирями NERO Veredus LINE мають гарантію і протестовані на 5000 циклах закріплення / відкріплення,  не зазнавши жодних змін. На відміну від ременів Velcro, які втрачають свою здатність фіксації протягом часу і які стають менш надійними, ремені зі штирями NERO Veredus LINE забезпечують максимальну безпеку і надійність.

Ручне прання 30 ° С.

30 інших товарів в цій категорії:

QR код

Недавно просмотренные

Menu

Сравнить 0