Недоуздок шкіряний "Stressless"

LIC1_E

New product

Недоуздок шкіряний з гумкою Stressless від Antares

Больше деталей

6 273,00 ₴

3 Items
Warning: Last items in stock!

- +

Brand: Antares

 
More info

Команда Antarès Sellier France у співпраці з Седріком Анго розробила просте та інноваційне рішення для створення більш спокійного середовища для коня та вершника: недоуздок STRESSLESS.

Гумка на потилиці та на щічках розташована так, щоб максимально обмежити феномен зупинки, який може виникнути під час рухів голови.

Недоуздок Antarès «Stressless» виготовлений з натуральної французької шкіри, спеціально відібраної та розробленої для Antares шкіряним заводом Arnal у Родезі, Франція. Ширина та щільність шкіри суворо контролюються, а процес рослинного дублення на основі каштанів спеціально розроблений для вуздечки, щоб забезпечити її довговічність.

Під час висихання шкіри розтягуються, щоб уникнути подовження. Крім цієї операції, текстура шкіри не змінюється в процесі дублення, що гарантує її виняткову м'якість і міцність.

* Догляд за шкірою
Може статися так, що шкіра недоуздок виявиться не такою гладкою, як на деяких інших виробах. Процедура з поживним бальзамом допоможе приховати нерівності шкіри та надасть шкірі привабливого вигляду.

30 інших товарів в цій категорії:

QR код

Недавно просмотренные

Menu

Сравнить 0