Амортизатор з коригуючими вставками

ADJUST_PAD

New product

Амортизатор під сідло з коригуючими вставками Ergonomic вiд Antares.

Больше деталей

7 945,80 ₴

1 Item
Warning: Last items in stock!

- +

Brand: Antares

 
More info

ERGO PAD - це пад під сідло, який служить для створення тонкого шару амортизації між спиною коня і сідлом, а також для зменшення кількості точок тиску на спину коня.

Для захисту холки пад окантований м'яким шаром телячої шкіри.

Верхня частина пада виконана з натуральної мериносової вовни, що надає йому виняткову міцність. Шерсть запобігає розтяжки і розриви, а також захищає сідло від поту коня.

Внутрішня частина пада виготовлена ​​з високотехнологічної тривимірної сітки, яка забезпечує пом'якшення, амортизацію, зменшення кількості точок тиску на спину коня і підсилює повітряного потік між спиною коня і сідлом. ERGO PAD легко приймає форму по спині коня.

Також пад дуже легкий.

У падi передбачена можливість додавання прокладок. Через кишені, розташовані на верхній зовнішній стороні пада можна легко додати прокладки, щоб забезпечити ряд різних варіантів положення сідла.

Кишені, прокладки, крій і матеріал пада забезпечують ідеальне прилягання сідла.

Залежно від ступеня необхідної корекції і для досягнення бажаної підгонки прокладки можуть бути розміщені один над одним.

Незважаючи на те що ERGO PAD підходить для всіх коней, він настійно рекомендується для чутливих коней або для коней з болями в спині.

Догляд за падом:
рекомендується чистити ERGO PAD м'якої мильною і злегка вологою губкою.

Склад продукту:
мериносова шерсть / теляча шкіра / 3D поліефірна сітка з ефектом пам'яті

24 інших товарів в цій категорії:

QR код

Menu

Сравнить 0