Водонепроникна куртка Pikeur Jalou

501801-177

New product

Легка і практична водонепроникна куртка Jalou розроблена для комфортного пребування  в мокру погоду в теплі пори року і може бути шаруватими на светри та жилети в холодніші дні.

Больше деталей

7 773,60 ₴

3 Items
Warning: Last items in stock!

- +

 
More info

Водонепроникна куртка Pikeur Jalou - це супер легка оболонка з сітчастою підкладкою для вентиляції та знімним капюшоном для додаткових варіантів. Жіноча кінно-дощова куртка має двостороння застібку-блискавку, резинку на задньому краї та еластичну зав'язку на манжетах та комірі. На задньому подолі є стильна марка Pikeur в силіконових літерах.

Легка і практична водонепроникна куртка Jalou розроблена для комфортного мокрого погоди в теплі пори року і може бути шаруватими на светри та жилети в холодніші дні. Водонепроникний з наклеєними швами. Вільні кишені на блискавках та внутрішня кишеня на блискавці пропонують місце для зберігання предметів першої необхідності. Куртка Pikeur Jalou - це надзвичайно шикарний матовий тональний камуфляжний принт, а тканина оболонки шовковисто гладка і зачаровує. Колір Aracracite - це нейтральний нейтральний одяг з усім одягом для їзди та іншим.

     100% поліамідна оболонка
     100% поліестерна підкладка
     Капюшон на блискавці
     Пружний задній подол
     Стрічкові шви

30 інших товарів в цій категорії:

QR код

Недавно просмотренные

Menu

Сравнить 0