Засіб "Magic Powder", 750г.

T64

New product

Засіб для заспокоєння коня Magic Powder від NAF 5 Stars

Больше деталей

1 709,70 ₴

1 Item
Warning: Last items in stock!

- +

Brand: NAF

 
More info

Magic Powder, NAF 5 Stars, який зробить кіня спокійним і сконцентрованим. Це оригінальна, унікальна формула з біодоступного магнію і ретельно підібраних трав в поєднанні з ключовими інгредієнтами нормалізують роботу кишечника і має заспокійливий ефект.

Magic Powder, NAF 5 Stars також містить унікальну комбінацію заспокійливих трав і поживних речовин, які допомагають м'язової тканини розслабитися і підтримати концентрацію коні на роботі. У ній немає ніякого секрету, тільки наукові та ветеринарні знання в поєднанні з інгредієнтами найвищої якості.

Магній є важливою живильною речовиною для благополуччя коня і, однією з його численних функцій є регуляція роботи нервової системи. Якщо у коня в організмі існує недолік магнію, він може здаватися затиснутим і виражати занепокоєння, збудливість і невпевненість.
Низький рівень магнію може стати результатом нестачі випасу, а також бути індивідуальною особливістю обміну речовин коня або поні. Рівень магнію також може знижуватися в результаті частих транспортувань і виступів коня.

Унікальна суміш магнію і заспокійливих трав допомагає коню справлятися з усіма вимогами вершника спокійно і впевнено.

Склад:

Оксид магнію, Трав'яне борошно, Звіробій звичайний, Шишки хмелю, Карбонат кальцію, Ріпакова олія, Пивні дріжджі, Насіння пожітніка, олігофруктоза (сушена), saccharomyces cerevisiae

Вага: 750 г

30-денна норма стандартної підтримки

9 інших товарів в цій категорії:

QR код

Недавно просмотренные

Menu

Сравнить 0