Добавка "Laminaze", 750г

L70.750

New product

Добавка для коней схильних до ламинита Laminaze від Naf 5 Stars

Больше деталей

2 472,30 ₴

2 Items
Warning: Last items in stock!

- +

Brand: NAF

 
More info

Засіб рівня "п'ять зірок", яке зробить життя кращим. Покращує раціон харчування всіх коней і поні на обмеженому трав'яному раціоні.

Правильне харчування і догляд мають життєво важливе значення, якщо ваш конь або поні схильні до ламинита, але цього не завжди буває достатньо. Laminaze є унікальним поєднанням антиоксидантів природного походження в поєднанні з ключовими речовинами для підтримки травлення: біо - доступною сірки і цільовими поживними речовинами в приємній формулою для підтримки здоров'я копит і поліпшення раціону харчування і способу життя.

Все частіше ми чуємо термін «інсулінорезистентність» або «ІР» по відношенню до ламинита, що характеризується такими ознаками, як шия з гребенем або жирові відкладення навколо основи хвоста. Кінь з ІР може бути генетично схильний до цього, або кінь з надмірною вагою може розвинути в собі ІР. У будь-якому випадку рада та ж: активний спосіб життя, правильне кування і правильна дієта є ключем до успіху.

Дослідження показують, що метаболічний епізод, що виявляється як дискомфорт в ногах, швидше за все, буде викликаний порушеннями в роботі кишечника. Додатковий прийом пребіотиків (FOS & MOS) і живих пробіотиків рекомендується для підтримки стабільного, здорового середовища кишечника. Додані антиоксиданти природного походження позбавляють від накопичення надлишкових токсинів навколо ламіни. Якщо ви бачите у коня надлишки жиру, йому рекомендується давати біодоступний магній. Біодоступну сірку (ЧСЧ) рекомендується давати для підтримки здорового зростання копита і встановлення міцних зв'язків сірки всередині ламіни.

Laminaze містить всі ключові поживні речовини для дієтичної підтримки коня або поні з ІР і його слід годувати протягом усього періоду ризику як частина дієти з низьким вмістом концентратів і високим вмістом клітковини. Слід проявляти обережність, щоб уникнути неструктурних вуглеводів (NSC), які містяться у свіжій траві і солодких концентрованих кормах.

5 інших товарів в цій категорії:

QR код

Недавно просмотренные

Menu

Сравнить 0