Захисний жилет дитячий, Stübben

561 52002

New product

Захисний жилет для верхової їзди дитячий для дівчаток від Stübben

Больше деталей

5 289,00 ₴

2 Items
Warning: Last items in stock!

- +

Brand: Stubben

 
More info

Максимальна безпека!

Захисний жилет Stübben є багаторівневою конструкцією, що складається з термоеластичних пінопластів. На відміну від традиційних захисних жилетів, в захисному жилеті Stübben вплив удару розсіюється рівномірно по всій площі, і тому ризик виникнення травм хребта знижується до мінімуму.

Захисний жилет Stübben сертифікований відповідно до стандартів мотоциклів EN 1621-2 і пройшов так званий Curbtest, найжорсткіший з усіх стандартів якості, і пристрій вже виграв кілька порівняльних тестів.

В останніх випробуваннях було виміряно сенсаційне максимально низьке значення залишкової енергії: 5,13 кН (у центрі), що набагато нижче за юридично необхідне значення для цього рівня (9 кН). Захисний жилет Stübben поглинає до 95% енергії удару і, отже, забезпечує найкращі показники захисту.

Максимальний комфорт при носінні

Багаторівнева конструкція захисного жилета Stübben працює так само, як поглинаюча зона безпеки (зона зминання) в автомобілі.

Під впливом тепла тіла жилет повторює контури тіла і, таким чином, забезпечує безпечну посадку та максимальний комфорт при носінні. Завдяки своєму ідеальному підганянню та низькій вазі 400-1000г він зручний і забезпечує максимально можливу свободу руху.
Ззаду жилет повністю покриває хребет по всій довжині та доступний у різних еластичних розмірах. Завдяки своїй легкій конструкції та простому крою у вигляді жилетки його можна легко комбінувати з курткою для верхової їзди або рединготом.
А яскраві квіткові принти точно сподобаються юним вершницям!

18 інших товарів в цій категорії:

QR код

Недавно просмотренные

Menu

Сравнить 0