Захисний жилет "Soft Active Vest Pro"

E196

New product

Захисний жилет для верхової їзди Soft Active Vest Pro вiд Zandona.

Больше деталей

7 109,40 ₴

2 Items
Warning: Last items in stock!

- +

Brand: Zandona

 
More info

Захисний жилет «Soft Active Pro» виробляється в Італії. Він виготовлений з дорогих високоякісних матеріалів і спеціального текстилю типу S.R.T. (Sweat Removing Textile - це дуже складний тривимірний текстиль, який поглинає і виводить піт назовні). Його ефективність, для захисту хребта від ударів, науково доведена. Він оснащений еластичним поясом на талії, що забезпечує стабільність усього жилета.

Внутрішня прокладка складається з E.V.C. (Evoluted Viscoelastic Cells), інноваційний водонепроникний протиударний матеріал з високим показником якісно співвідношення проізводітельностівесатолщіни, матеріал, повністю перфорований для збільшення виведення поту із зони контакту жилета з тілом на його поверхню.

Жилет виконаний з використанням дорогих високоякісних матеріалів, надзвичайно еластичних і тому ідеально повторює контури тіла при носінні.

Протектор спини забезпечує максимальний комфорт, так як він повторює природні рухи тіла вперед і сприяє їм. Протектор спини відповідає рівню 2 і відповідає з стандарту безпеки EN1621-2. Захисний жилет «Soft Active Pro» також оснащений 4 спеціальними амортизаторами (2 в зоні хребта і 2 з боків) для забезпечення додаткового захисту.

Жилет послностью захищає спину і грудну клітку вершника.

18 інших товарів в цій категорії:

QR код

Недавно просмотренные

Menu

Сравнить 0